Mit keresel?

Hírek és aktualitások

BLOG

Savas hámlasztás

Savas hámlasztás

A peelengek (radírok) közül az egyik legerősebb. Peelengek közül van: Kémiai: savas kezeléseket lehet vele csinálni pl.: szalicil sav, gyümölcs savak (glukol sav-Aha sav) Mechanikai/Fizikai: ezekben a radírokban van dörzsanyag amivel hámlasztani lehet pl.: gyümölcsmag őrlemények (szőlőmag, barackmag) de a só és a bambusznád örlemények is kiválóak. Biológiai: enzimes elljárás gyümölcsök enzimével lehet kíméletes hálmasztást […]

Mit tehetünk, ha túl sok időt töltöttünk a napon?

Mit tehetünk, ha túl sok időt töltöttünk a napon?

Túl sokat voltunk a napon, és nem védekeztünk megfelelően a káros sugarak ellen? Ennek sajnos igen kellemetlen következményei lehetnek! Mit tehetünk a bőrpír és a fájdalom enyhítésére? Mikor beszélünk napégésről? Egyénenként változó, ki mennyi ideig bírja a napon anélkül, hogy leégne. Ez függ a bőrtípustól, a használt (vagy épp nem használt) fényvédő krémtől és attól […]

SMINK

Smink01
ÖNSMINKELÉS
Smink02
SMINKTANÁCSADÁS 2 FŐIG

Teljesen egyénre szabott! Az arc egyik oldalát én míg a másikat a vendég készíti el leutánozva engem lépésről lépésre. Minden sminkterméket amit otthon használsz hozd magaddal, hogy megpróbáljuk őket felhasználni. Sminktermékek beszerzésében segítek illetve ki tudod próbálni a profi termékeket is. Kb. 2 órát vesz igénybe és ezen belül alap sminktől az alkalmiig haladunk.

Foglalni online lehet, ajándéknak sem utolsó!

Egy igazi csajos program! Nem is tudok jobbat elképzelni mint egy kis közös sminkelés a legjobb barátnőddel vagy szeretteddel profi irányítással! Ha ketten jöttök akkor 19.000 Ft/fő és 9000 Ft/fő levásárolható belőle azokból amik igazán megtetszettek! 1,5 óra és nem igazán oktatás inkább tanácsadás, hogy mi illik egyénre szabva.

Foglalni online lehet (szerintem ennél jobb ajándék nincs is), előre jelezve pezsgőt is lehet kérni hozzá!

Smink03
MENYASSZONYI SMINK
Smink04
SMINK - KREATÍV SMINK

Ha igényes szép sminket szeretnél, akkor ne is gondolkozz tovább. 1,5 évig tanultam Budapesten a legelismertebb sminkiskolában. Rengeteg sztárt és híres embert sminkeltem, évek óta én vagyok az ETVE sminkese!

Ha esküvőd lesz feltétlenül keresd fel az ESKÜVŐI OLDALAM!

Foglalni online lehet, de előtte mindenképpen hívj fel a részletekért!

Megfelelő alkalmak, hogy elgyere sminkeltetni:

  • Esküvő
  • Ballagás
  • Szalagavató
  • Keresztelő
  • Fotózás
  • Randi
  • Születésnap
  • Buli – Halloween


Foglalni online lehet attól függően milyen típusú sminket szeretnél (alap, alkalmi, extrém).

KOZMETIKA

Kozmetikámban a Vagheggi termékcsalád található meg, ami exkluzív kezeléseket tesz lehetővé. A Vagheggi egy olasz fitokozmetikum ami növényi alapanyagokból áll. Remek fito Make Up és napozói vannak. A növényi alapú sminktermékeket előszeretettel használom és ajánlom otthonra a vendégeimnek.

  • Kozmetikai gépek közt megtalálható a Termikus Ionizáció és a Hyaluron Pen is.
  • Fülbelövést studex system 75 fülbelövő géppel végzem. Fájdalom mentes. Kisbabáknak is ajánlott, hiszen pici baby fülbevalók is elérhetőek.

BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT

ORVOSITETOVÁLÁS

A tetoválás új értelmet kapott, mikor az orvosi tetoválás megjelent a piacon. Hegek – Striák eltüntetése nagyon sok embernek nyújt segítséget és ad önbizalmat. Jelen időkben nincs más eljárás az eltüntetésükre. A Stria és Heg eltüntetés nem más mint a vendég saját testszínének kikeverése, majd a festék bőrbe juttatása. Ezzel tudjuk homogenizálni a területet, és mások számára láthatatlanná varázsolni hibáinkat. Az ár minden esetben tartalmaz egy vagy akár két kezelést is. A lényeg a vendég elégedettsége.

Gyakori kérdés, hogy a színünk változása során mi történik?
Bőrünk ezen területein nem termelődik melanin (festékanyag/pigment) ezáltal nem is tudunk lebarnulni csak a többi bőrfelületen. A konklúzió tehát az, hogy úgy is esztétikusabb az összkép ha nem hófehér itt a bőr hanem a testünk “alap színét” viseli. Az eljárás fájdalom mentes és 1-2 évente kell ismételni. A kezelésre érdemes pamut nadrágot hozni a szellőzés miatt. A szolárium, napozás a kezelés előtt 3 hétig nem javallott a leégés végett.

SMINKTETOVÁLÁS

Sminktetoválásban fontosnak tartom, hogy aki sminktetovál rendelkezzen szépérzékkel, illetve tudjon szimmetrikusan dolgozni. Több mint egy éven át tanultam, hogy profi sminkes legyek, úgy gondolom ez hozzásegít, hogy profi sminktetoválást tudjak készíteni. Én az olasz BIOtek, DERMAtek és a brazil NaturalPigment termékekkel dolgozom. Ma ez a három márka kínálja a szakembereknek, a világ minden táján, a piacon lévő legkorszerűbb berendezéseket és pigmentek. Szemhéj, ajak, szemöldöktetoválás érhető el kozmetikámban. Szemhéj alul-felül, füstös szemhéj illetve szempilla sűrítés, ajak félsatír és rúzsozott hatás, szálas és soft powderes szemöldöktetoválást készítek.

A beleegyező nyilatkozat az alábbi linken érhető el:
BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT

Fontos tudnivalók a tetoválás előtt:

  •  Ha valaki herpeszre hajlamos akkor minden esetben 4 nappal az ajaktetoválás előtt el kell kezdeni szedni egy általam meghatározott herpesz elleni gyógyszert és a beavatkozás után is 4 nappal még szedni kell! Ez sajnos azokra is érvényes, akiknek csak egyszer (valaha) előfordult, mivel a herpesz vírus a szervezetükben van!
  • Nem szabad leégett bőrrel érkezni! Hanyagoljuk a szoláriumot, illetve a túlzott napozást a tetoválás előtti héten.
  • A beavatkozás előtt közvetlenül berajzolom és közösen átbeszéljük a szín és formaválasztást.

Mit kell tudni a sminktetoválásól?

Manapság már nem ez a megfelelő szó rá hanem inkább a „tartós smink”, mivel a bőrben csak 1-1,5 évig marad benne a pigment. Ez azért történik mivel a bőrben a felső irharétegbe dolgozunk. A mai tűk nem mennek olyan mélyre ezzel is kiküszöbölve az elszíneződést. Ha mélyebbre teszi valaki a pigmentet akkor szürkülhet vörösödhet a bőr. Ezért érdemes jól megválasztani kit szeretnénk sminktetoválónknak. Lehet, hogy érdemesebb rászánni a pénzt, hisz az arcunkon hordjuk (ha rosszul választunk akkor életünk végéig) és nem tudjuk leplezni. A sminktetoválás nagyon nagy könnyebbséget jelent minden nő számára, perceket vagy akár órákat is meg lehet spórolni reggelente egy szép szemöldökkel, szájjal és szemhéj tussal. Mivel minden embernek más és más a bőrtípusa, szemöldök formája, altónusa ezért mindenkinek egyéni szemöldököt készítek.

Lehet-e nyáron tetováltatni?

Igen! Minimálisan körülményesebb, de semmi plusz nehézség nincs.

Tetoválás után:

  • védeni kell a naptól 7-10 napig
  • Kenni kell az általam javasolt készítménnyel 10 napig
  • Kerülni kell az izzadást (wellness fitnesz) 10 napig.

Az ár minden esetben tartalmaz egy korrekciót 5 héten belül.

1 éven belüli korrekció esetén 20% kedvezményt adok a saját munkám után, de itt már csak 1 alkalommal kell jönni.

A fájdalomtól egyáltalán nem kell félni!

Várok mindenkit nagy szeretettel!