Mit keresel?

Tökéletes smink a nagy napra

Esküvői ajánlatok

Kedves Menyasszonyok!

Kedves Menyasszonyok!

Köszönöm ha engem választasz életed legszebb napjára!
Igyekszem, hogy erre a fontos napra egy gyönyörű sminkkel emeljem a szépségedet.
Pár lépésben leírom a tökéletes esküvő smink részével lévő teendőket.

Mindenekelőtt el kell dönteni, hogy hol szeretnéd a sminkelést. Ha szeretnéd, hogy kitelepüljek, akkor azt időben kell lefoglalni (telefonon), mivel több időt vesz igénybe. Ha nincs kitelepülés, bármikor lefoglalható online itt a weboldalon a menyasszonyi smink a nagy napra illetve a próba smink is előtte. Az esküvő napján először a hajjal kezd a menyasszony és utána jön a smink ami aznap 1 óra alatt készül el.

Második lépésként ki kell találni, hogy mikor legyen a próbasmink. Célszerű nem sokkal hamarabb, hogy még a fejünkben legyen a próbasmink a nagy napon (2-4 héttel előtte célszerű). A próbasmink nálam hosszabb, mint az esküvői smink, mivel a nagy napon már egy begyakorolt sminket fogok elkészíteni. A próbasmink direkt azért lett kitalálva, hogy ott még alaposan átbeszéljük lépésről lépésre. Megmutassam, hogy mit teszek föl, ha kell, esetleg változtatunk, letöröljük, hogy a menyasszony el tudja dönteni, hogy számára milyen a tökéletes esküvői smink. PRO TIPP: a próbasminket időzítsd a leánybúcsú napjára, vagy a próbahaj utánra, esetleg a jegyes fotózásra!

Ha ezek az időpontok megvannak javasolni szoktam, hogy a próba sminkre úgy foglaljunk időpontot, hogy egy szemöldökszedés is legyen benne. A két időpont között, az esküvő előtt körülbelül másfél-két héttel javasolt egy tisztító kezelés mindenkinek a makulátlan bőr érdekében (utána még van ideje a bőrnek a regenerálódásra). Az esküvő hetében, körülbelül három nappal előtte érdemes egy hidratáló kezelésre eljönni, hogy az arc bársonyos legyen és üde. A hidratáló kezelésben minden esetben van masszázs, amire általában az esküvő előtt pár nappal minden menyasszonynak szüksége van. A kezelésekhez teát is szoktam adni, ezek kombinációja a menyasszonyok kiegyensúlyozottságához is hozzájárul. Ezenfelül ekkor szoktam elvégezni minden gyantát, akár szemöldök, akár kar, hogy a menyasszonynak a külseje hibátlan legyen.

Ha mindez megtörtént, a menyasszonynak nincs oka félelemre a külseje miatt.

Ár kalkuláció:

Esztergomi indulástól számítva minden megkezdett óra:
-4 vagy több fő sminkelése esetén 4500 Ft
-3 fő vagy kevesebb 6900 Ft

Ezen felül kell fizetni a sminkeket.

+üzemanyagdíj (Esztergomon belül nincs)

Mindemellett tudni kell, hogy Esztergomban a szalonomban van profi sminkes pultom az összes anyagommal. Ha a menyasszony úgy dönt, hogy eljön, akkor csak a menyasszonyi sminket kell fizetnie.

Remélem én lehetek, aki hozzásegít a nagy napod boldogságához!

BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT

ORVOSITETOVÁLÁS

A tetoválás új értelmet kapott, mikor az orvosi tetoválás megjelent a piacon. Hegek – Striák eltüntetése nagyon sok embernek nyújt segítséget és ad önbizalmat. Jelen időkben nincs más eljárás az eltüntetésükre. A Stria és Heg eltüntetés nem más mint a vendég saját testszínének kikeverése, majd a festék bőrbe juttatása. Ezzel tudjuk homogenizálni a területet, és mások számára láthatatlanná varázsolni hibáinkat. Az ár minden esetben tartalmaz egy vagy akár két kezelést is. A lényeg a vendég elégedettsége. 

A tetoválás új értelmet kapott, mikor az orvosi tetoválás megjelent a piacon. Hegek – Striák eltüntetése nagyon sok embernek nyújt segítséget és ad önbizalmat. Jelen időkben nincs más eljárás az eltüntetésükre. A Stria és Heg eltüntetés nem más mint a vendég saját testszínének kikeverése, majd a festék bőrbe juttatása. Ezzel tudjuk homogenizálni a területet, és mások számára láthatatlanná varázsolni hibáinkat. Az ár minden esetben tartalmaz egy vagy akár két kezelést is. A lényeg a vendég elégedettsége. 

SMINKTETOVÁLÁS

Sminktetoválásban fontosnak tartom, hogy aki sminktetovál rendelkezzen szépérzékkel, illetve tudjon szimmetrikusan dolgozni. Több mint egy éven át tanultam, hogy profi sminkes legyek, úgy gondolom ez hozzásegít, hogy profi sminktetoválást tudjak készíteni. Én az olasz BIOtek, DERMAtek és a brazil NaturalPigment termékekkel dolgozom. Ma ez a három márka kínálja a szakembereknek, a világ minden táján, a piacon lévő legkorszerűbb berendezéseket és pigmentek. Szemhéj, ajak, szemöldöktetoválás érhető el kozmetikámban. Szemhéj alul-felül, füstös szemhéj illetve szempilla sűrítés, ajak félsatír és rúzsozott hatás, szálas és soft powderes szemöldöktetoválást készítek.

A beleegyező nyilatkozat az alábbi linken érhető el:
BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT

sminktetovalas01_small

Fontos tudnivalók a tetoválás előtt:

  •  Ha valaki herpeszre hajlamos akkor minden esetben 4 nappal az ajaktetoválás előtt el kell kezdeni szedni egy általam meghatározott herpesz elleni gyógyszert és a beavatkozás után is 4 nappal még szedni kell! Ez sajnos azokra is érvényes, akiknek csak egyszer (valaha) előfordult, mivel a herpesz vírus a szervezetükben van!
  • Nem szabad leégett bőrrel érkezni! Hanyagoljuk a szoláriumot, illetve a túlzott napozást a tetoválás előtti héten.
  • A beavatkozás előtt közvetlenül berajzolom és közösen átbeszéljük a szín és formaválasztást.

Mit kell tudni a sminktetoválásól?

Manapság már nem ez a megfelelő szó rá hanem inkább a „tartós smink”, mivel a bőrben csak 1-1,5 évig marad benne a pigment. Ez azért történik mivel a bőrben a felső irharétegbe dolgozunk. A mai tűk nem mennek olyan mélyre ezzel is kiküszöbölve az elszíneződést. Ha mélyebbre teszi valaki a pigmentet akkor szürkülhet vörösödhet a bőr. Ezért érdemes jól megválasztani kit szeretnénk sminktetoválónknak. Lehet, hogy érdemesebb rászánni a pénzt, hisz az arcunkon hordjuk (ha rosszul választunk akkor életünk végéig) és nem tudjuk leplezni. A sminktetoválás nagyon nagy könnyebbséget jelent minden nő számára, perceket vagy akár órákat is meg lehet spórolni reggelente egy szép szemöldökkel, szájjal és szemhéj tussal. Mivel minden embernek más és más a bőrtípusa, szemöldök formája, altónusa ezért mindenkinek egyéni szemöldököt készítek.

Lehet-e nyáron tetováltatni?

Igen! Minimálisan körülményesebb, de semmi plusz nehézség nincs.

Tetoválás után:

  • védeni kell a naptól 7-10 napig
  • Kenni kell az általam javasolt készítménnyel 10 napig
  • Kerülni kell az izzadást (wellness fitnesz) 10 napig.

Az ár minden esetben tartalmaz egy korrekciót 5 héten belül.

1 éven belüli korrekció esetén 20% kedvezményt adok a saját munkám után, de itt már csak 1 alkalommal kell jönni.

A fájdalomtól egyáltalán nem kell félni!

Várok mindenkit nagy szeretettel!