Mit keresel?

Tökéletes smink a nagy napra

Esküvői ajánlatok

Kedves Menyasszonyok!

Kedves Menyasszonyok!

Köszönöm ha engem választasz életed legszebb napjára!
Igyekszem hogy erre a fontos napra egy gyönyörű sminkkel emeljem a szépségedet.
Pár lépésben leírom a tökéletes esküvő smink részével lévő teendőket.

Mindenekelőtt el kell dönteni, hogy hol szeretnéd a sminkelést. Ha szeretnéd, hogy kitelepüljek, akkor azt időben kell lefoglalni, mivel több időt vesz igénybe.

Ki kell találni, hogy mikor legyen a próbasmink. Célszerű nem sokkal hamarabb, hogy még a fejünkben legyen a próbasmink a nagy napon. A próbasmink nálam hosszabb, mint az esküvői smink, mivel a nagy napon már egy begyakorolt sminket fogok elkészíteni. A próbasmink direkt azért lett kitalálva, hogy ott még alaposan átbeszéljük lépésről lépésre. Megmutassam, hogy mit teszek föl, ha kell, esetleg változtatunk, letöröljük, hogy a menyasszony el tudja dönteni, hogy számára milyen a tökéletes esküvői smink.

Ha ezek az időpontok megvannak javasolni szoktam, hogy a próba sminkre úgy foglaljunk időpontot, hogy egy szemöldökszedés is legyen benne. A két időpont között, az esküvő előtt körülbelül másfél-két héttel javasolt egy tisztító kezelés mindenkinek. Az esküvő hetében, körülbelül három nappal előtte érdemes egy hidratáló kezelésre eljönni, hogy az arc bársonyos legyen és üde. A hidratáló kezelésben minden esetben van masszázs, amire általában az esküvő előtt pár nappal minden menyasszonynak szüksége van. A kezelésekhez teát is szoktam adni, ezek kombinációja a menyasszonyok kiegyensúlyozottságához is hozzájárul. Ezenfelül ekkor szoktam elvégezni minden gyantát, akár szemöldök, akár kar, hogy a menyasszonynak a külseje hibátlan legyen.

Ha mindez megtörtént, a menyasszonynak nincs oka félelemre a külseje miatt.

Ár kalkuláció:

Esztergomi indulástól számítva minden megkezdett óra:
-4 vagy többfő sminkelése esetén 3500 Ft
-3 fő vagy kevesebb 4900 Ft

Ezen felül kell fizetni a sminkeket.

+üzemanyagdíj (Esztergomon belül nincs)

Mindemellett tudni kell, hogy Esztergomban a szalonomban van profi sminkes pultom az összes anyagommal. Ha a menyasszony úgy dönt, hogy eljön, akkor csak a menyasszonyi sminket kell fizetnie.

Remélem én lehetek aki hozzásegít a nagy napod boldogságához!